Sponsors & Partners opROER 2016

 

 

Reijnen piano’s en vleugels

Het is wellicht al duidelijk, maar Reijnen verzorgd de piano's (en onderhoud) voor opROER!

Reijnen piano’s en vleugels is het adres voor heel Limburg en Belgisch Limburg aangaande de aanschaf en het onderhoud van uw piano of vleugel.

 

www.reijnenmuziek.nl

Wel.kom

De Stichting Wel.kom Roermond zet zich in voor álle inwoners van de gemeente Roermond, en in het bijzonder voor mensen die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Dus voor iedereen die wat ondersteuning kan gebruiken op het gebied van welzijn. Omdat ieder individu uniek is, proberen wij – binnen ons takenpakket en de gestelde kaders – zoveel mogelijk maatwerk te leveren en verbindingen te leggen tussen ‘groepen’ mensen. Ons belangrijkste doel hierbij is een leefbare samenleving voor en door iedereen.

 

www.welkom.nu/roermond

ECI Cultuurfabriek

De ECI Cultuurfabriek streeft ernaar om een zo breed mogelijk programma aan te bieden. Daarbij staan de woorden: vernieuwend, gewaagd, kwetsbaar en talent centraal.
 
De ECI Cultuurfabriek biedt een gevarieerd programma aan. Met zowel dans, toneel, cabaret als muziek is er in het theater  en cursussen in deze maar ook beeldhouwen, glaswerk en schilderen, voor jong en oud genoeg te beleven dus!

Zie ons programma en cursusaanbod op www.ecicultuurfabriek.nl

Stichting CULON

Stichting CULON, opgericht dóór cultureel ondernemers vóór cultureel ondernemers (in breedste zin van het woord), biedt ondersteuning voor cultureel ondernemers en maatschappelijke (burger-)initiatieven in de breedste zin van het woord. Kennis van zaken, evenementen/activiteiten, facilitaire ondersteuning, netwerken, regeltechnische uitdagingen en financiële ondersteuning - CULON is er voor je!

www.stichtingculon.nl

In samenwerking met

Oranjerie www.theaterhotelroermond.nl

Bibliorura www.bibliorura.nl

Cuypershuis www.cuypershuisroermond.nl

Open Monumentendag www.openmonumentendag.nl

 

 

 

Via Zuid

VIA ZUID is een productiehuis nieuwe stijl voor talentontwikkeling in de podiumkunsten. VIA ZUID verbindt podiumkunstenaars, partners, opdrachtgevers, speelplekken en publiek, binnen en buiten de culturele wereld. In Limburg en de Euregio. Om talenten in de podiumkunsten te presenteren voor publiek. 

viazuid.com

Onze rijke Limburgse cultuur is wat wij samen voortdurend tot ontwikkeling brengen. Het is één van de redenen waarom mensen hier graag wonen, bedrijven zich hier willen vestigen en toeristen vaak (terug)komen.

www.limburg.nl/Beleid/Cultuur

Gemeente Roermond

Ook op cultureel gebied heeft de stad veel te bieden en is er voor iedereen wat wils. Het rijke verenigingsleven biedt veel mogelijkheden om zelf actief deel te nemen.

 

https://www.roermond.nl/4/Bezoeker/Cultuur-en-Historie.html

Prins Bernard Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap in Nederland en daarbuiten. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren we bijzondere initiatieven en talent.Als inspirator van hedendaags mecenaat geven wij particulieren, stichtingen en bedrijven onafhankelijk en deskundig advies over filantropie.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds   -  de kunst van het geven.

www.cultuurfonds.nl

Wiertz Personeelsdiensten is sterk in werk. En dat maken we waar. We zijn er voor tijdelijke uitzendbanen en voor banen in vaste dienst. Op alle opleidingsniveaus, van lbo tot hbo. Voor banen in alle branches ook; van de bouw tot aan de leisure festivals. Wat ons anders maakt, is dat wij echt werk van mensen maken. Bijzondere mensen die op zoek zijn naar bijzondere banen. Meer weten over dit top bedrijf of hun maatschappelijke, humanitaire en economische inzet? Bekijk de website.


Partners

UITwijzer

De Uitwijzer is dé gratis cultuur- en uitgaansagenda van en voor de regio Midden en Noord Limburg . Het hart van het blad is de agenda, waarin iedere maand van honderden culturele en andere uitgaansactiviteiten plaats, aanvangstijd en eventueel informatienummer op een rijtje zijn gezet. 

Uit In magazine

Uit in Noord- en Midden-Limburg verschijnt 9 maal per jaar en bevat alle kunst- en cultuurtips en evenementen voor Noord-en Midden-Limburg van Echt tot Gennep. De oplage is 17.500 exemplaren. U kunt het blad op diverse punten gratis afhalen. Distributiepunten zijn onder meer filmhuizen, muziekpodia, theaters, VVV-kantoren, maar ook vele galeries, restaurants, fitnesscentra, en nog vele andere publiek toegankelijke gebouwen in heel Noord- en Midden-Limburg. www.uitinmagazine.nl

TVEllef

TV Ellef is een regionale televisiezender in de Nederlandse provincie Limburg, gemeentes Beesel, Roermond, Roerdalen en in een gedeelte van de gemeentes Maasgouw, Echt-Susteren en Venlo. De belangrijkste thema's op de zender zijn regionaal nieuws, sport, muziek, carnaval en regiosoaps.

TVEllef heeft een eigen muzieklabel Butterbox.nl - onder dit label worden nummers voor diverse artiesten geproduceerd en uitgebracht. Ook produceert TVEllef al jarenlang videoclips voor vele bekende artiesten.

Je ziet jezellef op TVEllef! De leukste regionale TV zender van Nederland op Ziggo kanaal 46.

 

site.tvellef.nl

RTV Hotel Christoffel Radio

Hotel Christoffel Radio is iedere zondag tussen 10.00 en 12.00 uur 's ochtends te beluisteren via RTV Roermond en Omroep 3ML en tussen 10.00 en 11.00 uur via EuRegio Radio.

www.rtvroermond.nl/radio/hotel-christoffel/